Sunday, August 20, 2006

yolcudur ezop

baglasan hop-hop-altin top

saat 8 de ataturk havalimani'ndan ucup gidiyor ezop.

sicaktan bogulmus bir istanbul birakiyor geride. ardinda biraktiklarini yine sifirdan ozlemeye baslamak icin.

ezop'un 2006 istanbul'uyla ozdeslesen, park orman'daki vaya con dios konserinde dinlenip, kafada loop'a takilan sarki bu:




ezop tv haber bulteni:


Ezop Ipod'landi.
Babasiyla Istanbul'da yeni acilan Kanyon adli alisveris merkezindeki D&R'a Thom York albumu almaya giden Ezop'u aslinda buyuk bir surpriz bekliyormus. Kolundan cekile cekile Apple magazasina suruklendikten sonra eline tutusturulan 30 gb kapasiteli Ipod Video ile cilgina donen Ezop, buradan kendisini ipod generation grubuna dahil eden babasina kocaman tesekkur eder.

Ezop kilo aldi.
Annesinin yaptigi zeytinyagli taze fazulyelere, bamyalara, basmati pilavlara, boreklere coreklere; bahcede yapilan barbekulere; babasinin "hadi bu aksam 'MaviBalik', hadi yemege 'Circle'a', aa bu aksam 'ViraVira'ya gelmezsen cok bozulurum, aa sen daha (adi anlasilamayan bi yer)'in suflesinden yemedin mi"lerine dayanamayan Ezop tam 3 kilo alarak 48 kiloya cikti! Sevdicegi Newyork'tan donmeden bu 3 kiloyu veremezse hayati tehlikeye girecek olan Ezop'a 3 gunde 3 kilo verme diyeti gonderene 3 kilo cikolatali kek hediye.

Ezop alisveris yaparken yakalandi!
Ibrahim Tatlises'in Hulya Avsar'a hala asik oldugunu itiraf ettigini geldigi ilk gun actigi ilk televizyon kanalindan ogrenen Ezop, 'bu isler bahane, Istanbul sahane' diyerek kendini birtakim para tuzaklarinin ellerine birakti. Midiformat valizi artik kendine yetmeyen Ezop kara kara dusunmekte. Ibrahim'inse basina ne geldi hic bilmiyor.
Aldigi mavi kupelerine mavi mavi masmavi diye sarkilar soylemesinin altinda kucukken maruz kaldigi turk filmleri var.


Haberlerin ardindan reklamlar:


Bir sabah banyonuza girip dis fircalama/yuz yikama ritueline girdiniz diyelim. aynadaki yuzunuz bir anda canlanip sizinle konusmaya basladi! kacar miydiniz, kalip sohbet mi ederdiniz?


reklamlarin ardindan istiklal marsi'yla kapatiyoruz, israrla tv basinda kalanlarsa buyursun: